Προγράμματα

Η σχολή μας διαθέτει τα εξής προγράμματα, που βασίζονται στα στάδια ανάπτυξης του σκύλου και διευκολύνουν την εκπαίδευσή του. Πολλές φορές αν χρειαστεί μπορεί να μεταβληθούν ή να αλλάξουν τον χρόνο εφαρμογής, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δούμε εσάς και τον σκύλο σας από κοντά και να διαμορφώσουμε μαζί τον τρόπο εκπαίδευσής του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ

9133283

 Αφορά κουτάβια 3-6 μηνών που έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο εμβολιασμού τους.

  Βασίζεται στο παιχνίδι και την ομαλή και ασφαλή κοινωνικοποίηση, είτε με τον άνθρωπο είτε με άλλους συνομήλικους σκύλους, και είναι το Α και το Ω στην διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου συντρόφου, φύλακα ή σκύλου εργασίας. 

  Γίνεται εισαγωγή με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο στην βασική εκπαίδευση και την αλληλεπίδραση του σκύλου με τον άνθρωπο και τα άλλα ζώα, ενώ αναλύονται σε μορφή συμβουλών και έυκολων πρακτικών λύσεων και τα "δύσκολα" κεφάλαια για κάθε αρχάριο ιδιοκτήτη σκύλου, όπως η φροντίδα, η διατροφή, η τουαλέτα του, και πολλά άλλα τόσο βασικά για την ομαλή συμβίωση θέματα ...

  H πρώτη φάση της εκπαίδευσης - κοινωνικοποίησης κουταβιών διαρκεί 8 μαθήματα και η ιδανική συχνότητα των επισκέψεων είναι 2 φορές την εβδομάδα.  

 

- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

5313915 Αφορά κουτάβια και νεαρούς σκύλους ηλικίας 6 μηνών και άνω.

  Βασίζεται στην επιβράβευση και την σωστή επικοινωνία του σκύλου και του ιδιοκτήτη, και έχει επεκτάσεις σε όλη την μετέπειτα ζωή του. Παίζει πρωταρχικό ρόλο στην επίλυση πολλών προβλημάτων συμπεριφοράς, και αποτελεί εισαγωγή σε μετέπειτα "δυσκολότερες" απαιτήσεις. Ο σκύλος μαθαίνει να περπατάει ομαλά "ΔΙΠΛΑ", να έρχεται "ΕΛΑ", να κάθεται "ΚΑΤΣΕ", να ξαπλώνει "ΚΑΤΩ", να σταματά αμέσως "ΣΤΟΠ" και να περιμένει τον ιδιοκτήτη του "ΜΕΙΝΕ" και γίνεται πάντα με λουρί - οδηγό 1,5 μέτρου. Κατά την διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης και μέσω αυτής επιλύουμε πολλά προβλήματα συμβίωσης όπως ο υπερβολικός ενθουσιασμός το άγχος αποχωρισμού η κανόνες στο σπίτι.

  Στην σχολή μας πιστεύουμε ότι η βασική εκπαίδευση είναι στις μέρες μας υπερτιμημένη και υποτιμημένη συγχρόνως ... υπερτιμημένη γιατί αν δοθούν σωστές βάσεις και εκπαιδευτεί σωστά και ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι κάτι σχετικά εύκολο, πράγμα που πολλές φορές βέβαια δεν γίνεται, και υποτιμημένη γιατί αν γίνει όπως πρέπει, ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης του αποκτούν απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης της σχέσης τους και διαμορφώνουν άριστη συμβίωση.

Η βασική εκπαίδευση διαρκεί 12-15 μαθήματα και η ιδανική συχνότητα των επισκέψεων είναι 2-3 φορές την εβδομάδα. 

 

 

- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

7379929 Αφορά όλους τους σκύλους οποιασδήποτε ηλικίας που έχουν λάβει επαρκώς τις δύο προηγούμενες φάσεις εκπαίδευσης.

  Εδώ αρχίζει η πραγματική διασκέδαση ... ! Αν έχετε απορία για το αν ο σκύλος σας μπορεί να σας ακολουθήσει χωρίς λουρί για πολύ ώρα ανάμεσα σε πολύ κόσμο, αν μπορεί ακόμα και να ανοίξει ένα συρτάρι, ή αν μπορεί να έρθει στην αγκαλιά σας παρατώντας ... στα κρύα του λουτρού την σκυλίτσα που μόλις γνώρισε στο πάρκο, και πολλή όρεξη να περπατήσετε σε λίγο πιο ... δύσκολα μονοπάτια, ή ακόμα και να δουλέψετε τον σκύλο σας σε αγωνιστικά επίπεδα υπακοής, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε.

  Σε γενικά πλαίσια αφορά όλη την διαδικασία της βασικής εκπαίδευσης χωρίς λουρί σε υψηλότερο επίπεδο και με περισσότερες εντολές, αλλά μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ελάχιστη διάρκεια της προχωρημένης εκπαίδευσης είναι 2 μήνες και η επανάληψη μπορεί να είναι όσο το δυνατόν συχνότερη.    

 

 

- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ / ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

8083796 Αφορά σκύλους από 14 μηνών και άνω

  Στην εκπαίδευση αυτή δουλέυονται σκύλοι συγκεκριμένων φυλών εργασίας ώστε να παρουσιάζουν την μέγιστη δυνατή απόδοση στα καθήκοντα φύλαξης χώρων και προστασίας του ιδιοκτήτη τους. Πιστεύουμε στην μακρόχρονη και σταδιακή ανάπτυξη και ανάδειξη των φυσικών και ψυχικών δυνατοτήτων που χρειάζεται ένας τέτοιος σκύλος, και η μακρόχρονη εμπειρία μας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα. 

  Ελάχιστη διάρκεια της εκπαίδευσης αυτής είναι οι δύο μήνες - πολλά από τα μαθήματα γίνονται και στον χώρο του ιδιοκτήτη, ενώ η ανάπτυξη και επέκταση των δυνατοτήτων του σκύλου είναι απεριόριστη.

 

 

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ - ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Rate this item
(0 votes)

 bottom2

Το βασικό ερώτημα δεν είναι πώς μπορώ να σταματήσω τον σκύλο μου από πρόβλημα συμπεριφοράς
Αντίθετα , το ερώτημα είναι τι θέλω να κάνει ο σκύλος μου
Η απάντηση είναι : Εκπαίδευσε το!

1330263285

Subscribe Us

Write your email into below field and join our quick support forum.