Εγκαταστάσεις

OI ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ...

Μετά από πολύχρονη εμπειρία μας με τους σκύλους ξεκινήσαμε το 2009 την δημιουργία ενός χώρου πολλαπλών δραστηριοτήτων, με γνώμονα την ασφαλή και άνετη εκγύμναση όλων των φυλών και μεγεθών σκύλων, την δημιουργία ενός ιδανικού χώρου για αυτούς και τους ιδιοκτήτες τους.  

Σχεδιάσαμε τον χώρο όπως θα ήταν ιδανικός για εμάς και τα δικά μας σκυλιά, με πολλούς ξεχωριστούς τομείς, χωρίς υπερβολές και με μεγάλη πρακτικότητα και ευκολία στην πολύ βασική για εμάς απολύμανση και σωστή διαχείρισή τους. 

Ετσι, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε 2.500 τ.μ. εγκαταστάσεων της σχολής οι οποίες περιλαμβάνουν:

Xώρο εκγύμνασης και κοινωνικοποίησης κουταβιών 350τμ με πολλά παιχνίδια δραστηριοτήτων όπως mini agility και μέγιστη ασφάλεια και καθαριότητα, ένας πολύ όμορφος χώρος και για τους ανθρώπους!

Χώρο εκγύμνασης - εκπαίδευσης 1000 τ.μ. σε παραλληλόγραμμη μορφή με χλοοτάπητα, ώστε να επιτρέπεται η παρουσία πολλών σκύλων σε ομαδικά μαθήματα αλλά και η ατομική εκγύμνασή τους με τρέξιμο και εκπαίδευση σε μεγάλη απόσταση.

Ξεχωριστός χώρος 400τμ με ειδική για σκύλους πισίνα χαμηλού βάθους (1.20μ) μεγάλων διαστάσεων (5Χ8μ) και διαμορφωμένο περιβάλλον ώστε εμείς και οι σκύλοι μας να απολαμβάνουμε το κολύμπι με ασφάλεια και καθαριότητα. Η διαμόρφωση της πισίνας επιτρέπει την ταυτόχρονη παρουσία πολλών σκύλων αλλά και την αλληλεπίδραση του ανθρώπου μαζί τους, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φυσιοθεραπεία - αποκατάσταση - ήπια εκγύμναση όλων των μεγεθών των σκύλων πάντα με την παρουσία έμπειρου εκπαιδευτή.


ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ...

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και ημερήσια φιλοξενία περιορισμένου αριθμού σκύλων απαραίτητη για την εκπαίδευσή τους, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με μέγιστη ασφάλεια (διαστάσεων 2 Χ 2,5 μέτρα χωρίς οπτική επαφή φτιαγμένους εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο με κάγκελα που εκμηδενίζουν την πιθανότητα τραυματισμού ή μόλυνσης και άριστη θερμομόνωση σε οποιεσδήποτε συνθήκες) καθώς και στους μεγάλους χώρους προαυλισμού της σχολής μας (12 χώροι διαστάσεων 2 Χ 15 μέτρα) που απολυμαίνονται τακτικά και ελέγχονται από συνεργαζόμενο κτηνίατρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες επισκεφθείτε το Gallery "εγκαταστάσεις" 

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΜΩΔΟΥΣ ΤΡΑΧΕΙΟΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ   
 

Rate this item
(1 Vote)

 bottom2

Το βασικό ερώτημα δεν είναι πώς μπορώ να σταματήσω τον σκύλο μου από πρόβλημα συμπεριφοράς
Αντίθετα , το ερώτημα είναι τι θέλω να κάνει ο σκύλος μου
Η απάντηση είναι : Εκπαίδευσε το!

1330263285

Subscribe Us

Write your email into below field and join our quick support forum.